Halibut prăjit în tigaie în bulion Dashi cu Bok Choy și ciuperci Baby Shitake

Halibut prăjit în tigaie în bulion Dashi cu Bok Choy și ciuperci Baby Shitake
Halibut prăjit în bulion Dashi cu ciuperci Bok Choy și Baby Shitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 518 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci baby shitake, ulei de măsline, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de tăiței de vită cu ciuperci Shitake și Baby Bok Choy, Se Amestecă Fry Baby Bok Choy Cu Rețetă De Ciuperci Shitake, și Fileuri de Cod negru braconate în bulion cu cinci condimente cu Baby Bok Choy și Udon.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Revista