Halibut prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere

Halibut prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere
Halibutul prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $7.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate plus crenguțe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 102 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere, Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere, și Pulpe de pui prăjite cu fasole albă, lămâie și capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți făina pe o farfurie adâncă sau într-un castron puțin adânc și condimentați bine cu sare și piper. Dragați peștele în făină. Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei și untul și încălziți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați fileurile și gătiți până se rumenesc pe 1 parte, 2 până la 3 minute. În același timp, adăugați prosciutto și gătiți, amestecând, să se rumenească. Apoi răsturnați peștele, puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Scoateți peștele pe 2 farfurii de servire. Aruncați prosciutto-ul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Puneți tigaia la loc la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline, vinul alb, sucul de lămâie, caperele, restul de 2 linguri de unt și pătrunjelul și aduceți la fierbere; se fierbe până se reduce și se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se toarnă sosul peste pește, se acoperă cu prosciutto și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista