Halibut prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere

Halibut prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere
Halibutul prăjit în tigaie cu Prosciutto, lămâie, vin alb și capere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 629 calorii, 36g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $7.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, file de halibut, pătrunjel cu frunze plate plus crenguțe și vin alb. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere, Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere, și Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți făina pe o farfurie adâncă sau într-un castron puțin adânc și condimentați bine cu sare și piper. Dragați peștele în făină. Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei și untul și încălziți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați fileurile și gătiți până se rumenesc pe 1 parte, 2 până la 3 minute. În același timp, adăugați prosciutto și gătiți, amestecând, să se rumenească. Apoi răsturnați peștele, puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți peștele pe 2 farfurii de servire. Aruncați prosciutto-ul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Puneți tigaia la loc la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline, vinul alb, sucul de lămâie, caperele, restul de 2 linguri de unt și pătrunjelul și aduceți la fierbere; se fierbe până se reduce și se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se toarnă sosul peste pește, se acoperă cu prosciutto și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista