Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet
Halibutul prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 605 calorii, 50g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, usturoi, linte verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet, Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, și Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.