Halibut Prăjit În Tigaie

Halibut Prăjit În Tigaie
Halibutul prăjit în tigaie necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 302 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ou, fileuri de halibut, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, Sandviș Cu Halibut Prăjit, și Halibut Prăjit Secret pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați făina, herbes de Provence, condimentele cu fructe de mare, sarea și piperul negru într-un castron mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați halibutul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Înmuiați fiecare bucată de halibut în ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
6
Dragați toate părțile fiecărei bucăți în amestec de făină pentru a acoperi uniform; atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați imediat bucățile acoperite în uleiul de măsline fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Gatiti halibutul pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute; întoarceți și gătiți până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista