Halibut Prăjit În Tigaie
Halibutul prăjit în tigaie necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 302 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ou, fileuri de halibut, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, Sandviș Cu Halibut Prăjit, și Halibut Prăjit Secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul într-un castron mic.
Combinați făina, herbes de Provence, condimentele cu fructe de mare, sarea și piperul negru într-un castron mic separat.
Tăiați halibutul în 4 bucăți egale.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Înmuiați fiecare bucată de halibut în ou bătut.
Dragați toate părțile fiecărei bucăți în amestec de făină pentru a acoperi uniform; atingeți excesul de făină.
Așezați imediat bucățile acoperite în uleiul de măsline fierbinte.
Gatiti halibutul pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute; întoarceți și gătiți până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, încă 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa