Halibut Prăjit La Cuptor Cu Usturoi Și Ierburi
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Halibutul prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 13,99 USD pe porție. O porție conține 527 calorii, 80g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, făină, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Halibut prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante, și Halibut de usturoi și ierburi cu Scallions pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.