Halibut prăjit cu sos de ierburi proaspete
Halibutul prăjit cu sos de ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 378 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, maghiran, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut Prăjit Cu Sos De Ierburi Proaspete, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mediu, aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi tocat și vin.
Întindeți firimiturile pe o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Între timp, într-un castron, combinați 1/2 cană de ulei cu pătrunjelul, rucola, maghiranul, oregano, oțetul și restul de 1 linguriță de usturoi. Condimentează sosul de ierburi cu sare și piper.
Ungeți ușor un vas mare de copt. Aranjați fileurile de halibut în vas, condimentați cu sare și piper și prăjiți timp de 8 minute.
Presărați peștele cu firimiturile de pâine prăjite și coaceți timp de aproximativ 8 minute mai mult sau până când peștele este gătit.
Transferați peștele în farfurii, stropiți cu sosul de ierburi și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio