Halibut prăjit cu sfeclă murată (Stegte Helleflynder Med R8D

Halibut prăjit cu sfeclă murată (Stegte Helleflynder Med R8D
Halibut prăjit cu sfeclă murată (Stegte Helleflynder Med R8D este un vegetarian rețetă cu 40 de porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Eating Well are 2 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Halibut Prăjită Cu Sfecla Murat Stegte Helleflynder Med Rodb, Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Frigider Prăjit Sfeclă Murată De Aur.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu gătit spray.To faceți pesmet, radeți pâinea prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie; așezați firimiturile într-un castron mic și aruncați cu 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Se toarnă suc de lămâie și se fierbe, amestecând ușor; scoateți de pe foc și adăugați unt. Rotiți tigaia, lăsând untul să se topească și îngroșați ușor sosul. Se amestecă caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Presărați peștele cu sare și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se toarnă sosul de tigaie peste pește și se presară cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți peștele până când este opac în centru, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți fiecare porție acoperită cu aproximativ 3 linguri de sfeclă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista