Halibut prăjit cu sfeclă murată (Stegte Helleflynder Med R8D
Halibut prăjit cu sfeclă murată (Stegte Helleflynder Med R8D este un vegetarian rețetă cu 40 de porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Eating Well are 2 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Halibut Prăjită Cu Sfecla Murat Stegte Helleflynder Med Rodb, Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Frigider Prăjit Sfeclă Murată De Aur.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu gătit spray.To faceți pesmet, radeți pâinea prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie; așezați firimiturile într-un castron mic și aruncați cu 2 lingurițe de ulei.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Se toarnă suc de lămâie și se fierbe, amestecând ușor; scoateți de pe foc și adăugați unt. Rotiți tigaia, lăsând untul să se topească și îngroșați ușor sosul. Se amestecă caperele.
Presărați peștele cu sare și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Se toarnă sosul de tigaie peste pește și se presară cu pesmetul.
Coaceți peștele până când este opac în centru, 15 până la 18 minute.
Serviți fiecare porție acoperită cu aproximativ 3 linguri de sfeclă murată.