Halibutul prăjit cu salată de Pean și mentă este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 445 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, fileuri de halibut tăiate în centru, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Halibut și piersici cu vinetă de Lămâie-Mentă, Salată De Mazăre Rece, și Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul.
Instrucțiuni
1
Pește: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt sau un vas de copt din sticlă cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, 3 linguri de ulei de măsline, usturoi, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul într-o pungă de plastic sigilabilă sau într-un vas de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați halibutul și acoperiți-l cu amestecul de lămâie. La frigider 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scoateți halibutul din marinată și aranjați-le pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și ardeiul gras roșu. Condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand urechile sunt moi si translucide, aproximativ 6 minute. Opriți focul, apoi adăugați mazărea, menta tocată, coaja de lămâie și cimbru.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.