Halibut prăjit cu roșii, șofran și coriandru

Halibut prăjit cu roșii, șofran și coriandru
Halibutul prăjit cu roșii, șofran și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 373 calorii, 44G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $9.01 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, busuioc, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Halibut prăjit cu unt de șofran-fenicul, Halibut prăjit în tigaie cu Pesto de coriandru Edamame, și Halibut cu roșii prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați toate roșiile într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se presară sare și piper; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Presărați peștele cu sare și piper; așezați deasupra roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PeștePește
5
Bateți uleiul, oțetul, ceapa verde, coriandrul tocat, busuiocul și șofranul într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
șofranșofran
OțetOțet
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă pansamentul uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Lăsați să stea 10 minute.
8
Coaceți până când peștele este opac în centru, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Condimentează amestecul de roșii după gust cu sare și piper. Pește de top cu amestec de roșii, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PeștePește
10
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
11
Se servește cald.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista