Halibut-Plăcintă Cu Cartofi De Aur Yukon
Halibut-Yukon placinta de cartofi de aur este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 576 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartoful Yukon gold, apă cu gheață, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Piei De Cartofi Yukon Gold, și Salată De Cartofi Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut praz în ulei de măsline la foc mediu-mare timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Se transferă într-un castron mare; se amestecă halibutul și următoarele 9 ingrediente. Pune deoparte.
Combinați 2 căni de făină, germeni de grâu și sare într-un castron.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până la dimensiunea mazărelor mici.
Presărați apă rece, câte 1 lingură pe rând, peste suprafață; amestecați ușor cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați patiseria într-o bilă și împărțiți-o în 2 porții.
Rulați 1 porție la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată.
Așezați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Rulați patiseria rămasă la grosimea de 1/8 inch. Puneți amestecul de halibut în crusta pregătită; așezați patiseria peste umplutură. Tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor, pliați marginile sub și sertizați.
Tăiați fante în crusta superioară pentru a vă ventila.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 și coaceți timp de 40 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă de vin: aceasta este o plăcintă pentru iubitorii de Chardonnay. Vă recomand unul din regiunea Burgundia Chablis. Cele mai multe dintre acestea sunt fără stejar, cu acid strălucitor și o mare mineralitate pentru a tăia bogăția sosului și a accentua pământul cartofului. Orice Louis Michel Premier Cru, cum ar fi Grenouilles ($25 - $4
ar fi raiul.-- Steven Geddes
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.