Halibut Piccata

Halibut Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibut Piccatan. O porție conține 410 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, înlocuitor de ouă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Cod Piccata, și Turcia Piccata.

Instrucțiuni

1
Combinați înlocuitorul de ou și laptele într-un vas puțin adânc; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
LapteLapte
2
Combinați pesmetul, 1 cățel de usturoi tocat și sarea într-un alt vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
PesmetPesmet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SareSare
3
Înmuiați fileurile în amestec de ouă și dragați fileurile în amestec de pesmet, apăsând ferm pentru a acoperi. Fileuri acoperite cu Spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 fileuri; gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Scoateți fileurile din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1/2 linguriță de ulei și fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; se pune la foc mediu. Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Adăugați 3 căței de usturoi; saut 30 de secunde. Se amestecă vinul, sucul și bulionul; aduceți la fierbere. Se fierbe 8 minute sau până când lichidul este redus cu trei sferturi (la aproximativ 1/2 cană). Se amestecă caperele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
BulionBulion
SucSuc
VinVin
9
Se servește peste fileuri.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista