Halibut pe piure de fasole Fava cu mentă
Halibutul pe piure de fasole Fava cu mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 592 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mentă, sare kosher grosieră, fasole fava în păstăi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Fasole Fava cu CR Aproxormme FRA și mentă, Brânză Halloumi Fierbinte Cu Fasole Fava Și Mentă, și Brânză Halloumi Fierbinte Cu Fasole Fava Și Mentă.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea fava intr-o cratita mare defierbere apă sărată 2 minute; scurgere.
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață. Coolbeans; coaja dacă utilizați fasole proaspătă. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Se amestecă 2 lingurițe de mentă, 1 lingurițăcoaja de lămâie, 3/4 linguriță sare grosieră și 1 vârf de ardei roșu într-un castron mic. Aranjeazăpește pe o foaie mare de copt cu margini. Rubmint amestec peste tot pește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se încălzește 2 linguri de ulei în mare greuskillet la foc mediu.
Se presară sare grosieră,piper negru și un vârf de piper roșu. Gatiti pana se incalzeste si se inmoaie, amestecand ocazional si adaugand apa cu 1/4 cana daca este uscata, aproximativ 5 minute. Folosind masher de cartofi, mashbeans la piure grosier, adăugând apă cu 1 / 4cupfuls dacă este uscat. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Dragați peștele în făină, scuturând excesul.
Încălziți 2 linguri de ulei în fiecare din cele 2 grelemari skillets la foc mediu-mare. Gătițipește până se rumeneste ușor și doar opacîn centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Între timp, reîncălziți piureul de fasole fava.Se amestecă restul de 1/4 cană de mentă, 1 lingurițăcoaja de lamaie si 3 linguri de ulei de masline.
Împărțiți piureul de fasole fava între farfurii.Se acoperă cu pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio