Halibut pe piure de fasole Fava cu mentă

Halibutul pe piure de fasole Fava cu mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 592 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fileuri groase de halibut, coajă de lămâie, fasole fava în păstăi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Halibut pe piure de fasole Fava cu mentă, Fasole Fava cu CR Aproxormme FRA și mentă, și Brânză Halloumi Fierbinte Cu Fasole Fava Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea fava intr-o cratita mare defierbere apă sărată 2 minute; scurgere.
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață. Coolbeans; coaja dacă utilizați fasole proaspătă. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Se amestecă 2 lingurițe de mentă, 1 lingurițăcoaja de lămâie, 3/4 linguriță sare grosieră și 1 vârf de ardei roșu într-un castron mic. Aranjeazăpește pe o foaie mare de copt cu margini. Rubmint amestec peste tot pește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se încălzește 2 linguri de ulei în mare greuskillet la foc mediu.
Se presară sare grosieră,piper negru și un vârf de piper roșu. Gatiti pana se incalzeste si se inmoaie, amestecand ocazional si adaugand apa cu 1/4 cana daca este uscata, aproximativ 5 minute. Folosind masher de cartofi, mashbeans la piure grosier, adăugând apă cu 1 / 4cupfuls dacă este uscat. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Dragați peștele în făină, scuturând excesul.
Încălziți 2 linguri de ulei în fiecare din cele 2 grelemari skillets la foc mediu-mare. Gătițipește până se rumeneste ușor și doar opacîn centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Între timp, reîncălziți piureul de fasole fava.Se amestecă restul de 1/4 cană de mentă, 1 lingurițăcoaja de lamaie si 3 linguri de ulei de masline.
Împărțiți piureul de fasole fava între farfurii.Se acoperă cu pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio