Halibutul parfumat de fenicul cu Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.91 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de busuioc, semințe de fenicul, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Puttanesca de ton ars cu Blinele de fenicul, Halibut Puttanesca, și Halibut Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti orzo, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați pastele într-un bol; amestecați coaja și următoarele 4 ingrediente (prin 1/8 linguriță piper negru). Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a pregăti peștele, combinați semințele de fenicul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru; Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva Pumni
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Presărați ambele părți ale peștelui cu amestec de semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pește în tigaie; sotati 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă pe o farfurie și se menține cald.
8
Se încălzește restul de 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați fulgi de ceapă și ardei roșu în tigaie; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați usturoi; sotati 15 secunde. Se amestecă roșiile și caperele; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Se ia de pe foc; amestecați busuiocul și restul de 1/4 linguriță de sare. Împărțiți pastele uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii; top fiecare cu 1 file. Se toarna 1/3 cana amestec de rosii peste fiecare portie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.