Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii

Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii
Halibutul parfumat de șofran cu spanac, dovlecei și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $14.84 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut, Tagliarini De Șofran Cu Melci, Măcriș, Roșii, Dovlecei, și Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de 1 lămâie, uleiul de măsline și șofranul. Condimentați fileurile de pește cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De PeșteFile De Pește
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
șofranșofran
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați într-un vas nereactiv într-un singur strat.
3
Se toarnă amestecul de ulei peste pește și se întoarce la acoperire. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 până la 2 ore.Preîncălziți un cuptor la 232°.pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și introduceți-l în cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Presărați puțină sare grosieră pe fundul tigaiei fierbinți. Ridicați fileurile de pește din marinată, rezervând marinada și așezați-le, cu pielea în jos, pe tigaia fierbinte. Prăjiți până când este opac când este străpuns cu un cuțit, 7 până la 10 minute.Între timp, pregătiți legumele: într-o tigaie mare nereactivă la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Sare GrosierăSare Grosieră
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați șalotele și sotele până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați șofranul și continuați să gătiți până când șalotele sunt moi, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
șofranșofran
7
Transferați aproximativ 1 Tbs. eșalotă la un vas mic și pus deoparte.Creșteți căldura sub tigaia saut la mare. Lucrând în 3 loturi, adăugați frunzele de spanac la șalotele rămase în tigaie. Saut, aruncând constant, până când spanacul este ofilit, dar încă verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se transferă într-o farfurie, se condimentează cu sare grosieră și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
9
Așezați tigaia saut la foc mediu și adăugați șalotele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
11
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12
Adăugați marinada rezervată, creșteți focul la mare și gătiți până când sosul este ușor îngroșat și legumele sunt doar fragede, cu 5 până la 7 minute mai mult. Condimentează cu sare grosieră, piper și suc de lămâie.Movilă o porție de spanac în centrul fiecărei farfurii individuale. Completați fiecare cu un file de pește și lingurați amestecul de dovlecei peste pește. Pudrați peștele și farfuria cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Tăiați lămâia rămasă în pene și împărțiți-o între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista