Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit cu Risotto de sparanghel alb și pur de mazăre. Pentru $ 8.38 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 925 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, rozmarin, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide, Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână, și Risotto alb cu piure Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau vas de copt, amestecați uleiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Adăugați halibutul și amestecați pentru a-l acoperi în marinată. Acoperiți cu folie de plastic și marinați, la frigider, 20 până la 30 de minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați mazărea, spanacul și sucul de lămâie, oprind și răzuind ocazional părțile laterale și amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți apa sărată la fierbere.
Adăugați sparanghelul și fierbeți, neacoperit, până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Scurgeți, apoi scufundați imediat sulițele în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți din nou sparanghelul și uscați-l.
Într-o cratiță medie saut tigaie la foc moderat, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați sparanghelul și aruncați-l în untul topit. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți bulionul de pui. Păstrați stocul fierbinte pe aragaz.
Într-o a doua cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalota și saut-ul, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Se adaugă orezul și saut-ul, amestecând continuu,până se prăjesc.
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte și fierbeți, amestecând frecvent, până când bulionul este aproape absorbit, aproximativ 4 minute.
Adăugați mai mult stoc, câte 1 cană, permițând absorbția fiecărei adaosuri înainte de a adăuga următoarea și amestecând des, până când orezul este fraged și amestecul cremos, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Adăugați restul de 4 linguri de unt, parmezan, arpagic și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți halibutul din marinată și uscați-l, apoi rulați fiecare file într-o bucată de grăsime caul. Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline. Căutați halibutul pe toate părțile, apoi terminați la cuptor timp de 3 până la 5 minute.
Împărțiți risotto-ul în 4 farfurii. Se acoperă cu sparanghel și halibut și se stropește cu mazăre pur și simplu.
Bucatar sef, (c) Fox 2013
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.