Halibut La Grătar Ii

Grilled Halibut Ii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de busuioc, rozmarin, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Halibut la grătar cu Harissa cu ardei roșu la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de halibut într-un vas de copt puțin adânc. Într-un castron, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbru, busuioc, oregano și rozmarin.
Se toarnă marinada peste pește, se acoperă și se dă la frigider 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Reglați înălțimea grătarului la între 4 și 6 inci de la sursa de căldură.
Scoateți halibutul din vas și aruncați marinada. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele poate fi usor fulgi cu o furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.