Halibut la grătar II

Halibut la grătar II
Halibut la grătar II ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. Această rețetă are 6 porții, cu 198 de calorii , 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără busuioc, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 31 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primitivă . Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 97% . Încearcă Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , halibut copt și halibut cu coriandru și lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fileurile de halibut într-o tavă de copt puțin adâncă. Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, sucul de lime, cimbrul, busuiocul, oregano și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați marinada peste pește, acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Reglați înălțimea grătarului la o distanță cuprinsă între 10 și 15 cm de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți halibutul din vas și aruncați marinada. Gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele poate fi ușor desfăcut cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista