Halibut la grătar, frunze de dafin și kebab de lămâie

Halibut la grătar, frunze de dafin și kebab de lămâie
Halibutul la grătar, frunza de dafin și kebaburile de lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, file de halibut, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta, Creveți la grătar și kebab de lămâie, și Kebab de somon cu lămâie și usturoi la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul de halibut în bucăți de 30 (1 inch). Feliați lămâile transversal în 30 de felii subțiri. Înmuiați frigarui de bambus și frunzele de dafin în apă timp de 1/2 oră. Filetați fiecare frigăruie cu 1 frunză de dafin, 1 bucată de halibut și 1 felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
HalibutHalibut
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Ungeți frigarui uniform cu ulei de măsline și presărați sare și piper negru. Grătiți kebab-urile la foc mediu timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Revista