Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu unt de grătar. Pentru $9.0 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 55 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, frunze de oregano, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut la grătar cu unt de grătar, Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă, și Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se amestecă boiaua, zahărul și praful de ceapă împreună într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ceapă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Într-un castron mic, folosind o spatulă de cauciuc, combinați oregano, scallions, unt, condimente pentru grătar, coajă de portocală, 1/4 linguriță sare și piper cayenne. Puneți untul condimentat pe o bucată de folie de plastic. Folosind folia de plastic ca scut pentru mâini, modelați untul într-un buștean, înfășurându-l în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Coaja De Portocala
Ceapa Verde
Condimente
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Unt
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Încălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți fileurile de pește pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți fileurile de halibut până când centrul peștelui este opac și ferm, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Sare și Piper
Pește
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Ungeți sparanghelul cu puțin ulei și condimentați tulpinile cu sare și piper. Grătiți sulițele până când sunt fragede, întorcându-le o dată, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Transferați peștele și sparanghelul pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pește
6
Întindeți o lingură generoasă de unt de grătar peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pește
7
Serviți untul rămas alături de pește, dacă doriți.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.