Halibut la grătar cu tarhon Beurre Blanc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu tarhon Beurre Blanc. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 273 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu Grapefruit Beurre Blanc, Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc, și Brioche și Pesto halibut Crustat cu capace Portobello, Broccoli, fenicul cremă și roșii uscate la soare Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 2 linguri (aproximativ 9 minute).
Se ia de pe foc; se strecoară printr-o sită fină peste o cană de măsurare, presând amestecul pentru a elibera lichid. Aruncați solidele. Întoarceți lichidul în tigaie.
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând cu un tel până când untul este încorporat. Se amestecă tarhonul.
Presărați peștele uniform cu sare și piper măcinat.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.