Halibut, La Grătar, Cu Sos De Usturoi De Coacăz Roșu

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibut, la grătar, cu sos de usturoi de coacăze roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, jeleu de coacăze, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, Fripturi De Halibut Cu Usturoi De Lămâie La Grătar, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio