Halibut la grătar cu sos de roșii Lemongrass
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $2.95 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de roșii prune, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lemongrass Și Roșii Cherry Halibut En Papillote, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in 1 lingura de ulei intr-o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile, lămâia, sarea și piperul și aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când roșiile se destramă și formează un sos gros, aproximativ 20 de minute.
Forțați sosul printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Se condimentează cu sare și piper.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Periați peștele pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei, apoi condimentați cu sare și piper. Pește la grătar, acoperit numai dacă se folosește grătar pe gaz, pe grătar ușor uns, întorcându-se o dată, până când este gătit, 7 până la 8 minute în total.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi la grătar într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, răsturnându-se o dată, până când este gătit, 8 până la 9 minute în total. * Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei sau reîncălziți pentru a se încălzi înainte de servire.