Halibut la grătar cu Salsa de ananas-var

Halibut la grătar cu Salsa de ananas-var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, fripturi de halibut, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sfaturile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Halibut La Grătar Cu Salsa Chipotle De Ananas, Pui de tei Tequila cu Salsa de ananas la gratar, și Tacos de sardină la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Pune salsa deoparte.
Combinați uleiul și usturoiul; periați peste pește.
Presărați 1/4 linguriță sare peste pește; pus deoparte.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați peștele pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Puneți salsa peste pește.
Se servește cu pene de var și se ornează cu crenguțe de coriandru, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.