Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer
Rețeta de Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 258 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fleur de sel, coajă de lămâie, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Halibut La Grătar Cu Fenicul Și Tapenadă De Măsline Verzi, Halibut la grătar cu fenicul și tapenadă de măsline verzi, și Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină pentru rețete similare.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.