Halibut la grătar cu Harissa cu ardei roșu la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu Harissan de ardei roșu la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, fileuri de mahi-mahi, jalapeincurbo chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Halibut la grătar cu Harissa cu ardei roșu la grătar, Halibut la grătar cu gust de trei ardei, și Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Infilați jalapele și cățelul de usturoi pe frigarui metalic.
Ungeți jalapele aproximativ, usturoiul, peștele și ardeii grași roșii cu ulei; se presară sare și piper.
Presărați pește cu 1/2 linguriță de chimen și 1/2 linguriță de coriandru. Grill pește,ardei gras, jalape și usturoi până când legumele sunt fragede și carbonizate și peștele este doar gătit, aproximativ 4 minute pe parte pentru pește și 8 minute pe parte pentru legume. Lămâie la grătar, tăiată cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ 3 minute.
Transferați peștele pe farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Cojiți părțile carbonizate ale pielii din ardeii grași și tăiați tulpina din jalapeincormalo și transferați-le în blender, aruncând coaja și tulpina.
Adăugați cățelul de usturoi, restul de 1/4 cană de ulei, 1 1/2 lingurițe de chimen și 1 1/2 lingurițe de coriandru în blender. Procesați până se formează piure grosier. Sos de sezon generos la gust cu sare și piper.
Așezați 1 file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Strângeți lămâia la grătar. Puneți sosul peste pește și serviți.
O porție conține următoarele: calorii (kcal)445,46; % calorii din grăsimi
4; grăsime (g) 35,81; grăsimi saturate (g)5,71; colesterol (mg)70,25; carbohidrați (g)7,07; fibre dietetice (g)3,03; zaharuri totale (g)2,51; carbohidrați neți (g)4,04; proteine (g)23,20
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.