Halibut la grătar cu fenicul și portocaliu

Halibutul la grătar cu fenicul și portocala necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 212 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de carapelli ulei de măsline extra virgin, Sare kosher, portocale cara caran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Halibut la grătar și fenicul, Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul, și Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la foc mediu-mare sau pregătiți o tigaie cu grătar.
Tăiați 1 din portocale în jumătate și stoarceți 2 linguri de suc. Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline și sucul. Lingurați 2 linguri de amestec peste pește.
Presărați boia de ardei peste pește; lăsați să stea 10 minute.
Cojiți portocala rămasă și separați-o în secțiuni.
Adăugați secțiunile portocalii și feniculul în castron; aruncați cu amestec de ulei de măsline.
Grătați peștele (sau gătiți într-o tigaie încălzită la grătar la foc mediu) 4 minute pe parte sau până când peștele este opac în centru.
Se transferă în farfurii de servire și se acoperă cu amestec de fenicul și portocale și sare de mare.
Garnisiți cu tarhon, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.