Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii

Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.88 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii, Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați pătrunjelul cu tarhonul tocat și coaja de lămâie. Frecați ierburile peste tot halibutul; acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere. Sare generos și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Aprinde un grătar. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați cartofii și gătiți la foc mic, zdrobindu-i ușor cu o spatulă, până când încep să se despartă. Continuați să gătiți, amestecând de câteva ori, până când cartofii se rumenesc și crocanți, aproximativ 5 minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Adăugați frunzele întregi de tarhon și gătiți la foc moderat până când tarhonul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când roșiile izbucnesc și untul se rumenesc, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți halibutul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți fileurile la foc moderat până când sunt carbonizate frumos și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele în farfurii și lingurați untul de roșii deasupra.
Serviți imediat cu cartofii zdrobiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.