Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu R Rormormoulade portocaliu. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fripturi de halibut, maioneză, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, Remouladă De Creveți La Grătar, și Creveti la gratar cu R-Ulmoulade.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați maioneza, muștarul, sucul de portocale, tarhonul, caperele, castraveții, pasta de hamsii, pătrunjelul și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Precum Invidia îngerilor
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cornișon
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți halibutul cu ulei și condimentați cu sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți peștele timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
3
Serviți peștele cu rmoulada portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bomboane De Caracatiță Brite
1
Serviți fripturi de somon la grătar sau la grătar, fileuri de somon sau scoici de mare frigărui cu rmoulade în locul halibutului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Halibut
2
Recomandarea vinului: caperele, muștarul și sucul de portocale vor merge foarte bine cu un vin alb ușor, plin de viață, cu multă aciditate. Încercați un pinot grigio din Italia, de preferință din regiunea nordică Alto Adige.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.