Halibut la gratar cu portocala R. Mol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu R Rormormoulade portocaliu. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fripturi de halibut, maioneză, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, Remouladă De Creveți La Grătar, și Creveti la gratar cu R-Ulmoulade.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați maioneza, muștarul, sucul de portocale, tarhonul, caperele, castraveții, pasta de hamsii, pătrunjelul și 1/8 linguriță de piper.
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți halibutul cu ulei și condimentați cu sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți peștele timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Serviți peștele cu rmoulada portocalie.
Serviți fripturi de somon la grătar sau la grătar, fileuri de somon sau scoici de mare frigărui cu rmoulade în locul halibutului.
Recomandarea vinului: caperele, muștarul și sucul de portocale vor merge foarte bine cu un vin alb ușor, plin de viață, cu multă aciditate. Încercați un pinot grigio din Italia, de preferință din regiunea nordică Alto Adige.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio