Halibut La Cuptor Cu Orzo, Spanac Și Roșii Cherry

Halibutul copt cu Orzo, spanac și roșii Cherry este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 713 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, roșii cherry, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Halibut la cuptor cu Orzo, spanac și roșii Cherry, Orzo cu spanac și roșii cherry, și Halibut La Grătar Și Roșii Cu Pesto Orzo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Bateți 2 linguri de ulei și suc de lămâie în castron; condimentați pansamentul cu sare și piper.
Așezați halibutul pe foaia de copt cu margini; se presară sare și piper.
Stropiți cu o parte din pansament.
Coaceți până când este doar opac în centru, aproximativ 12 minute. Între timp, gătiți pastele într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă de mușcat; scurgere.
Adăugați 2 linguri de ulei și usturoi în aceeași cratiță; saut la foc mediu 1 minut.
Adăugați pastele scurse, spanacul și roșiile; se amestecă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 1 minut (spanacul se va ofili). Împărțiți pastele între 2 farfurii. Se acoperă cu halibut și pansament rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.