Halibut la cuptor cu Arugula Salsa Verde

Halibut la cuptor cu Arugula Salsa Verde
Reteta halibut copt cu Arugula Salsa Verde este gata în aproximativ 9 ore și 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 7,16 USD pe porție. Acest curs principal are 349 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Halibut Copt Cu Salsa Verde, Halibut copt cu Salsa Verde, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Amestecați arpagicul, pătrunjelul și coaja de lămâie într-un bol mic. Acoperiți și răciți. Acest lucru poate fi pregătit cu 4 ore înainte, dar păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pentru halibutul copt: înveliți fileurile de halibut peste tot cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Așezați peștele pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se presară cu sare, piper și topping de arpagic-lămâie, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Coaceți peștele doar până când este opac în centru, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Transferați 1 file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingurați Arugula Salsa Verde alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Se servește cu pene de lămâie, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8
Amestecați rucola, pătrunjelul, uleiul de măsline, caperele, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și ardeiul roșu împreună într-un bol mic. Acoperiți și răciți. Salsa poate fi preparată cu 4 ore înainte, dar lăsați-o să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista