Reteta Hawaiian Halibut poate fi facuta in aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 577 de calorii, 26 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Pentru 3,25 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, orez, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de plante), Halibut și Halibut In A Bag Ii.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combina zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă oțetul, apa, sosul de soia și sosul de ardei iute până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
File De Halibut Sau De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o pungă mică de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați pește și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mică, căliți peștele în ulei timp de 4-6 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
În aceeași tigaie, căleți ardeiul verde și ceapa timp de 3 minute sau până când devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ananas. Amestecați sosul și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți peștele în tigaie; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Halibut în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.