Halibut glazurat cu muștar cu Scallions calde
Halibutul glazurat cu muștar cu Scallions calde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 225 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Halibut de usturoi și ierburi cu Scallions, Halibut ars W / Haricots Vert, Scallions și sos de vin alb, și Roșii calde cu unt cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu - mare.
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si fulgii de peste usor atunci cand sunt testati cu o furculita. Împărțiți ceapa uniform între 4 farfurii.
Puneți peștele peste ceapă; stropiți cu glazură de muștar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris