Halibut fiert în Brothe de cimbru de lămâie

Halibut fiert în Brothe de cimbru de lămâie
Halibut fiert în Brothe de cimbru de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, lămâi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut fiert în bulion de lămâie-cimbru, Halibut poșat cu sos de lămâie-ierburi, și Halibut Braconat cu lămâie și ghimbir cu praz și spanac pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista