Halibut en Papillote cu cartofi, fasole verde și ceapă dulce

Halibut en Papillote cu cartofi, fasole verde și ceapă dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețete pentru colecția dvs., Halibut en Papillote cu cartofi, fasole verde și ceapă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, fasole, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Halibut fiert cu fasole verde și cartofi roșii, Cârnați, ceapă, cartofi, ardei și fasole verde, și Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 4 (15 x 24 inch) bucăți de hârtie pergament și pliați în jumătate, ca o carte. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare piesă, pliul fiind centrul inimii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Tăiați inima și lăsați-o deschisă.
4
Așezați 2 felii de lămâie în centrul a 1 latură a fiecărei bucăți de pergament; deasupra cu 1 frunză de dafin, dacă se dorește, și 1 file de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LămâieLămâie
5
Presărați fileurile uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
6
Stropiți fiecare file cu 3/4 linguriță de ulei de măsline. Îndoiți cealaltă parte a inimii deasupra. Începând din partea de sus a inimii, pliați ambele margini ale pergamentului, suprapunând pliurile în timp ce vă deplasați. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Așezați pachetele de pergament pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 450 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor; lăsați să se odihnească timp de cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Gatiti cartofii in apa clocotita 8 minute sau pana cand cartofii sunt aproape fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
11
Adăugați fasole verde în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se scurge bine; păstrați cartofii și fasolea verde calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
13
Lucrând cu un pachet la un moment dat, Deschideți cu grijă pachetele de pește și turnați lichid din pachete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, oțet, suc, muștar, usturoi, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Adăugați cartofi, fasole și ceapă în amestecul de ulei; aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de legume uniform pe fiecare dintre cele 4 plăci. Completați fiecare porție cu 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
FasoleFasole
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista