Halibut en Papillote cu cartofi, fasole verde și ceapă dulce

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețete pentru colecția dvs., Halibut en Papillote cu cartofi, fasole verde și ceapă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, fasole, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Halibut fiert cu fasole verde și cartofi roșii, Cârnați, ceapă, cartofi, ardei și fasole verde, și Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați 4 (15 x 24 inch) bucăți de hârtie pergament și pliați în jumătate, ca o carte. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare piesă, pliul fiind centrul inimii.
Tăiați inima și lăsați-o deschisă.
Așezați 2 felii de lămâie în centrul a 1 latură a fiecărei bucăți de pergament; deasupra cu 1 frunză de dafin, dacă se dorește, și 1 file de halibut.
Presărați fileurile uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Stropiți fiecare file cu 3/4 linguriță de ulei de măsline. Îndoiți cealaltă parte a inimii deasupra. Începând din partea de sus a inimii, pliați ambele margini ale pergamentului, suprapunând pliurile în timp ce vă deplasați. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Așezați pachetele de pergament pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 450 timp de 12 minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să se odihnească timp de cinci minute.
Gatiti cartofii in apa clocotita 8 minute sau pana cand cartofii sunt aproape fragezi.
Adăugați fasole verde în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge bine; păstrați cartofii și fasolea verde calde.
Lucrând cu un pachet la un moment dat, Deschideți cu grijă pachetele de pește și turnați lichid din pachete într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, oțet, suc, muștar, usturoi, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați cartofi, fasole și ceapă în amestecul de ulei; aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de legume uniform pe fiecare dintre cele 4 plăci. Completați fiecare porție cu 1 file.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.