Halibut De Zară Prăjit La Cuptor
Cuptor prajit zară Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1147 calorii, 143g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $24.41 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână condimente grecești, lapte de unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Usturoi Și Ierburi, și Cuptor Cu Zară" Prăjit " Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o pungă mare de plastic resigilabilă într-un castron.
Adăugați fileurile de halibut și închideți punga. Se da la frigider cel putin 4 ore si pana la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Puneți jumătate din biscuiți și jumătate din condimentul grecesc într-un blender. Acoperiți și pulsați până devin firimituri fine.
Se toarnă într-un castron puțin adânc și se repetă cu biscuiții rămași și condimentele grecești.
Bateți ouăle cu apă într-un bol separat.
Scoateți halibutul din pungă și aruncați marinada. Scufundați peștele în ou și apoi în firimituri până când este acoperit uniform.
Așezați fileurile acoperite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Nu - i lăsați să atingă, deoarece se vor suda împreună.
Stropiți untul deasupra peștelui.
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa