Halibut De Zară Prăjit La Cuptor

Halibut De Zară Prăjit La Cuptor
Cuptor prajit zară Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1147 calorii, 143g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $24.41 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână condimente grecești, lapte de unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Usturoi Și Ierburi, și Cuptor Cu Zară" Prăjit " Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o pungă mare de plastic resigilabilă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă Zara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați fileurile de halibut și închideți punga. Se da la frigider cel putin 4 ore si pana la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
4
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți jumătate din biscuiți și jumătate din condimentul grecesc într-un blender. Acoperiți și pulsați până devin firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă într-un castron puțin adânc și se repetă cu biscuiții rămași și condimentele grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți ouăle cu apă într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scoateți halibutul din pungă și aruncați marinada. Scufundați peștele în ou și apoi în firimituri până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Așezați fileurile acoperite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Nu - i lăsați să atingă, deoarece se vor suda împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Stropiți untul deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista