Halibutul cu Zahtar și cuscusul de mentă este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 297 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți dezosat, castraveți, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Zahtar Chicken & Tangerine Couscous, Pesto Halibut Kebab Cu Cuscus, și Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați cireșe uscate, oregano, chimen, boia, ulei și suc de lămâie. Se învârte până se curăță, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați cuscusul și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se scoate tigaia de pe foc și se lasă să stea până se absoarbe lichidul, aproximativ 5 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Între timp, clătiți halibutul, uscați-l și acoperiți-l cu amestec de cireșe. Puneți fiecare bucată de halibut pe o bucată de folie puțin mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Tăiați folia pentru a se potrivi peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Puneți folie cu pește pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Acoperiți grătarul cu capac (orificii deschise pentru cărbune) și gătiți până când peștele este opac, dar cu aspect umed în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se amestecă castravetele tocat și menta tocată în cuscus; lingură pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De Marar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Tăiați halibutul la grătar în porții egale și puneți-l pe cuscus. Condimentează după gust cu sare.