Halibut Cu Sos De Mărar De Lămâie
Halibutul cu un sos de mărar de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 425 calorii, 65g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $12.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mărar, ulei de măsline, halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la fortheloveofcooking-recipes.blogspot.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Halibut prăjit în tigaie cu sos de mărar de lămâie, Halibut Cu Lămâie, Unt, Caper Și Sos De Mărar, și Halibut vindecat cu mărar cu sos de muștar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.