Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală

Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și mărar-gremolatan portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 2523 calorii, 257g de proteine, și 150g de grăsime. Pentru $ 49.68 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, coajă de portocală, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Periați foaia de copt cu margini mari cu 1 lingură de ulei.
Se amestecă mărarul și coaja într-un castron mic pentru gremolata.
Așezați sfecla într-un vas de sticlă mediu; adăugați suficientă apă pentru a acoperi sfecla la jumătate. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până la licitație, 8 până la 10 minute. Descoperiți și scurgeți. Sfecla se răcește ușor. Curățați și tăiați în felii groase de 1/4 până la 1/3 inch. Întoarceți sfecla în același castron.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 lingură de gremolata și șalotă.
Se presară sare și piper; aruncă bine. Aruncați verdeața de sfeclă într-un alt castron mediu cu 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Întindeți feliile de sfeclă într-un singur strat pe jumătate din foaia de copt pregătită. Movilă de sfeclă verde pe cealaltă jumătate a foii de copt.
Presărați peștele cu sare și piper; așezați fileurile de pește deasupra verdețurilor de sfeclă.
Periați peștele cu restul de 2 linguri de ulei.
Presărați pește cu 2 linguri gremolata.Prăjiți pește și legume până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 8 minute. Împărțiți peștele și legumele între farfurii.
Se presară cu gremolata rămasă și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.