Halibutul cu Puttanesca Salsan brut este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $7.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 345 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut cu salsa Puttanesca crudă, Sandvișuri cu halibut cu salsa Puttanesca la grătar, și Halibut Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul în aer liber la foc mediu-mare până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
2
Înveliți peștele în ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Gatiti pestele timp de aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pana cand este ferm, fiert si marcat uniform. Char pâine pe grătar 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pâine
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
În timp ce peștele gătește, în fundul unui castron mediu, combinați pasta de hamsii, usturoiul ras, fulgii de ardei roșu, coaja și sucul de lămâie și bateți în 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei Roșu
Pastă De Hamsie
Suc De Lămâie
Usturoi
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați capere, măsline, pătrunjel și roșii. Aruncați și condimentați cu piper negru, după gust.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.