Halibut Cu Salată De Măsline Tocată

Halibut Cu Salată De Măsline Tocată
Halibutul cu salată de măsline tocată necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 526 calorii, 64G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 12,48 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Halibut Cu Salată De Măsline Tocată, Halibut fiert la rece cu salată de fenicul-măsline, și Halibut Aburit Cu Salată De Quinoa Cu Măsline De Lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista