Halibut cu Romesco gros

Halibutul cu Romesco Chunky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 653 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de ardei, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Merluciu cu "Romesco"gros, Halibut saut cu sos Romesco, și Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232° (230C).
Periați fundul unui vas de copt de 13 9in (33 23cm) cu 1 lingură de ulei.
Adăugați peștele, cu pielea în jos. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Adăugați firimiturile de pâine, migdalele și usturoiul și gătiți, amestecând des, până devin aurii. Se amestecă pătrunjelul. Puneți amestecul peste pește. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți încă 5 minute, până când peștele este opac când este străpuns cu un cuțit.
Între timp, pentru a face sosul romesco, pulsați ardeii roșii, uleiul, oțetul, cayenne și boia de ardei într-un robot de bucătărie.
Transferați sosul într-un bol de servire.
Scoateți peștele din cuptor și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Se servește fierbinte, acoperit cu sosul romesco.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.