Halibut cu piure de Avocado și salată verde de Papaya

Halibut cu piure de Avocado și salată verde de Papaya
Halibutul cu piure de Avocado și Slaw de Papaya verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 472 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.78 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de orez, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fripturi de Halibut cu Salsa de mentă de Papaya, Ananas-Salată De Papaya, și Slaw de Papaya cu vinetă picantă de miere.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați apa, șalotele, usturoiul, cimbru, boabele de piper, sarea kosher și uleiul. Strângeți lămâia peste cratiță și adăugați-o în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați zahărul și oțetul și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 1 minut; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați un vârf de ardei roșu zdrobit și papaya verde. Condimentează cu sare de mare și piper negru și aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya VerdePapaya Verde
4
Într-un castron mic, zdrobiți sucul de lămâie în avocado și condimentați cu sare de mare și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați halibutul într-o tigaie adâncă, medie, lăsând puțin spațiu între fileuri. Strecurați suficient lichid aromat de braconaj peste pește pentru a-l acoperi. Fierbeți ușor halibutul la foc foarte mic doar până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți piureul de avocado pe 4 farfurii și acoperiți cu halibutul. Folosind o lingură cu fante, umpleți slaw-ul de papaya pe pește și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
HalibutHalibut
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista