Halibut cu măsline umplute cu hamsie, ardei roșii și Oregano
Halibutul cu măsline umplute cu hamsie, ardei roșii și Oregano este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 208 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu jalapeno, vermut, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Măsline umplute cu migdale, hamsii și ardei, Brie En Croute umplute cu măsline și ardei prăjiți, și Halibut De Oregano La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați halibut și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Într-un castron mediu, combinați ardeii roșii, măslinele, vermutul, usturoiul și oregano.
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute, pana cand pestele este fraged.
Se ia de pe foc, se transferă într-un platou de servire și se acoperă cu busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.