Halibut cu mazăre de rozmarin și piure de morcovi pentru copii

Halibut cu mazăre de rozmarin și piure de morcovi pentru copii
Halibut cu mazăre de rozmarin și piure de morcovi pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $13.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 861 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, rozmarin, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piureul De Morcovi Nu Este Mâncare Pentru Copii, Piure De Morcovi De Rozmarin, și Snap mazăre și morcovi în morcov "unt" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Hei Divas, deci cina mea de aseară sa dovedit pozitiv divalicious, așa că m-am gândit să o împărtășesc cu voi, cititori norocoși. Sezonul de Halibut abia începe, așa că așteptați să vedeți mult mai mult din acest pește minunat pe blogul meu. Îmi place e curat, textura steaky. Pentru a da acestei cine o întorsătură distractivă, am decis să fac o întorsătură pe mazăre și morcovi. Am avut niște mazăre organică grozavă și morcovi organici cu care să mă joc. Felul de mâncare s - a dovedit grozav-în special piureul de morcovi pentru bebeluși. Era atât de ușoară și bogată încât ai crede că era ceva nesănătos ascuns în ea, chiar dacă nu există. Chiar și monstrul adorabil trebuie să munch pe un morcov copil și un bob de mazăre fără stăpân, care a scăpat în timpul procesului de decojire!Rozmarin și usturoi în ulei de măsline (în așteptare pentru mazăre!) Halibut Diva Domestic cu mazăre de rozmarin și piure de morcovi pentru Bebeluși2 fripturi mici de halibut1 lingură suc de lămâie1 lingură ulei de măslinesare și piper2 căni morcovi pentru copii3 căni bulion de pui1 cățel de usturoi, curățat1 / 4 cană ulei de măslinesare și piper1 cană mazăre, cojită1 crenguță de rozmarin1 cățel de usturoi, cojitsare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HalibutHalibut
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Lăsați-l să se odihnească în timp ce pregătiți vegetables.To faceți piureul de morcovi, adăugați bulionul de pui într-o tigaie mică și dați la fiert. Apoi adăugați usturoiul și cățelul de usturoi, reduceți focul și acoperiți, fierbând timp de zece minute sau până când morcovii sunt fierți. Apoi, adăugați morcovii, usturoiul, 1/4 cană de ulei de măsline și 1 cană de bulion într-un blender. Puree până se omogenizează, adăugând mai mult stoc de pui după cum este necesar pentru a obține o consistență bună. Sare și piper la taste.To faceți mazărea, aduceți o oală cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați mazărea și un vârf de sare, albind timp de treizeci de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scoateți mazărea din apă și clătiți cu apă rece. Într-o tigaie sotată, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați crenguța de rozmarin și cățelul de usturoi. Apoi, adăugați mazărea albită, dându-le o sotare rapidă pentru câteva minute. Sare și piper la taste.To faceți halibutul, am ales să-l fierb, dar îl puteți găti și într-o tigaie sote, dacă preferați. Pentru a fierbe, porniți broilerul și preîncălziți tigaia din fontă sub broiler până când fumează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
HalibutHalibut
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați bucățile de halibut (ar trebui să sfârâie) și apoi fierbeți timp de 8-10 minute, sau până când peștele este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească un minut (va continua să gătească) sau până când este gătit. Aveți grijă să nu overcook.To farfurie, întindeți o parte din piureul de morcovi în partea de jos a unei farfurii. Apoi acoperiți cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați o bucată de halibut, așezând deasupra izvorul de rozmarin. Strângeți puțin suc de lămâie deasupra. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
HalibutHalibut

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate95
Revista