Halibut Cu Ierburi Și Capere

Halibut Cu Ierburi Și Capere
Halibutul cu ierburi și capere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 18 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână măsline, frunze de coriandru, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut cu capere, măsline și roșii, Halibut Cu Pepitas, Capere Și Roșii, și Halibut cu lămâie, capere și crutoane.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, pătrunjelul, coriandrul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, măslinele, caperele, usturoiul și piperul într-un robot de bucătărie; pulsează de mai multe ori pentru a toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ulei și procesați, răzuind părțile laterale de mai multe ori, până când se formează o pastă asemănătoare pesto-ului. Pat halibut cu pasta de plante medicinale. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.Înveliți un vas de copt de 7 pe 11 inci cu spray de gătit. Aranjați halibutul în vas și lingurați orice amestec suplimentar de plante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
HalibutHalibut
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți, neacoperit, până când peștele este opac în centru, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții40
Scor De Sănătate7
Revista