Halibut cu gust de citrice-fenicul

Halibut cu gust de citrice-fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu citrice-fenicul. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza secțiunile portocalii, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Fileuri de grup cu citrice-fenicul, Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki, și Halibut la grătar cu gust de trei ardei.

Instrucțiuni

1
Presărați pește cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați fenicul, portocala, frunza de fenicul, restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista