Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel Și Fenicul

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul cu Grapefruit, pătrunjel și fenicul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, halibut, grapefruit rubin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma grepfruturile, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel, Ceapă Roșie Și Shiitake Mushr, Halibut Condimentat Pe Salată De Grapefruit De Fenicul, și Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.