Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel, Ceapă Roșie Și Shiitake Mushr
Halibutul cu Grapefruit, pătrunjel, ceapă roșie și Shiitake Mushr este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 11,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 688 calorii. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare grosieră și piper, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel Și Fenicul, Halibut în bulion de roșii - Shiitake, și Ciuperci Shiitake, Pătrunjel Și Orez Șofran pentru rețete similare.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.